onsdag 2 januari 2013

Ut med det gamla o in med det nya


Nyåret gick av stapeln tillsammans med härliga vänner. Vi avnjöt nyårssupén som planerat och skålade på balkongen med härlig utsikt vid tolvslaget. Dessvärre uteblev den mängd fyrverkerier vi väntat oss. Det stora landet USA som annars är så skjutgalna hade inte mycket att erbjuda denna afton i San Francisco. De få raketer vi såg var det inte mycket kräm i, snarare som några puffar från Legoland som knappt nådde över hustaken. Vi brakade i alla fall loss inomhus och dansade unisont till både Gagnamstyle och Macarena. Det blev en väldigt kul nyårsfest!

Tyvärr var det dags för avsked dagen efter. Lillasyster med sambo åkte hem. De har haft två lyckade veckor här med oss och vi hoppas på återseende snart.


Sedan dess har det varit storstädning och tvättande som stått på schemat för idag kommer nya gäster. Det är mannens föräldrar som kommer. Kul att de har möjlighet att åka hit och hälsa på så det inte dröjer så länge tills nästa gång vi ses.

Det gamla året var till ända och ett nytt började. Medan det förra året bjöd på otaliga äventyr och flytt till nytt land så ser jag med spänning fram mot det nya årets möjligheter.
God fortsättning på det nya året!!

2 kommentarer:

  1. Tack för det fina julkortet, det var roligt!

    Hoppas det nya året har börjat bra för er! Här hemma är läget bara bra, dock är det ett par plusgrader och snön är borta, så vinterkänslan är lite frånvarande (förutom mörkret förstås). Men julhelgen var bra och det känns helt ok att vara tillbaka på jobbet igen.

    Min förhoppning är att komma och hälsa på er någon gång under året, men när och hur får vi se.

    Tills dess, ha det bäst! Vi hörs!
    Tröjan

    SvaraRadera
  2. Verkar som ni haft en trevlig vistelse men era gäster!

    Hoppas allt e bra med er!!

    PussaråPussar
    Nasse

    SvaraRadera