tisdag 6 november 2012

Shopping & Halloween


På tisdagen körde vi stråket Japantown, Fillmore Street och Union Street för shopping och restaurangbesök.



Ny frisyr! Kände för lite förändring såhär till festligheterna vi skulle på till halloweenkvällen. Kanske något att ha även i framtiden.




Tog med mor och syster till La Belle Crepe på Union Street för att de skulle få smaka på de bästa crepen i stan.


Smarrigt som attan!



Här syns hur kocken arbetar med crepen.

Kocken arbetar i ett av burspråken mot gatan så att alla kan lockas av läckerheterna och komma in och köpa sig en crepe. Vi sitter i ett burspråk, kocken är i nästa och efter honom är två burspråk med skyltfönster. Så här kan man sitta och kolla in vad nästa affär har att erbjuda.


Onsdag och Halloween (och lite jul)!
Denna dag stod skor på önskelistan så vi for ner till Union Square för skoshopping. En del var utklädda/uppklädda redan tidigt på morgonen dels för Halloween, men också för den stora paraden till ära för San Francisco Giants som vunnit Major League Baseball. En väldigt stor händelse och bragd. Giants färger är lämpligt nog svart och orange så det passade bra in med Halloween.


Vi var på Macy´s och kollade in deras början på julpyntandet.



Väldigt mycket av allt!



Granar med olika teman och starka grenar för att hålla tyngden.


Väl hemma spökade vi ut oss och gick till en amerikansk Halloweenfest vi var bjudna till. Där mötte vi bland andra en sandwich-glass som bjöd på just sandwich-glass, en my little ponny, en Einstein och ett bacon. Inte så vansinnigt skräckinjagande, men väldigt kul! Vi var ändå några som tillsammans höjde skräcknivån. Jag var ett uppdraggat lik, men eftersom vi fick gå dit i regnet så rann det mesta bort. Har ingen bra bild tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar