tisdag 16 juli 2013

Så mycket kul att göra

Efter Salsafestivalen i fredags tog vi bilen på lördagen upp till Mount Tamalpais för en skön promenad på en av lederna där. Solen sken, det var vindstilla och gassande varmt. Vi hade kollat väderrapporten innan så vi var klädda i jeans eftersom temperaturen skulle ligga på runt 20'C.


Det var fina vyer med det torkade gula gräset i förgrunden.


Vi följde stigen in en skog. 


Inne i skogen följde vi ett vattendrag...


...och kom ut på en bergskam där det fanns få skuggpartier. Tajta jeans är inte att rekommendera när varje por avger minsta svettdroppe och jeansen stretar emot när man ska gå i uppförsbacke.

Efter en svalkande dusch hemma och en massa vattendrickande var det sedan dags att ge sig av ner till Union Square för att se på utomhusbio tillsammans med mina vänner här i SF.


Jag gillar upplevelsen som sådan och när det sedan är en bra film blir det perfekt.


Det var Woody Allens film Vicky Christina Barcelona som visades när det så äntligen blev mörkt ute.


På söndagen var planen att vi skulle åka ner till Santa Cruz för att möta upp våra vänner där och ha en skön dag på stranden. På väg ut ur stan får jag syn på en marknad.


Vi svänger av motorvägen och åker dit.


Tur det för jag hittade en jättefin ring bland alla grejer :)


Därefter åkte vi vidare till våra väntande vänner som tagit plats på Capitola strand. Capitola har en mysig atmosfär med en touch av Sydeuropa. Vi solade o badade innan vi vände hemåt.


På hemvägen stannade vi på en utsiktsplats o fotade solen som sakta sjönk och molnen som rullade in över bergskammen.


Måndag var vanlig arbetsdag men vi hade fått tag i gratisbiljetter till en förhandsvisning på en för oss ny biograf. Så när kvällen kom köade vi oss in till våra platser. Biografen visar en hel del utländska filmer så filmen vi såg var det danska psykologiska dramat Jagten från 2012. En mycket intressant film om än känslomässigt jobbig. Den får fem filmisar av fem möjliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar