torsdag 17 oktober 2013

Avskräckt och Impad

Var och hälsade på en kompis igår. Vi började med en promenad i deras bostadsområde. Där kollade vi in hur husen pyntats inför Halloween. Det var många stora spindelnät, en hel del skelett och pumpor men också en del uppblåsbara figurer. Men det roligaste var nog detta.

Skylten säger:
Här ligger den sista hunden som sket i min trädgård.
...
Man behöver ju inte tänka två gånger innan man byter rutt för hundens toarunda...



Blev bjuden på Ginger Beer för första gången. En lätt kolsyrad helt alkoholfri dryck med smak av ingefära som påminner mer om en mindre söt läsk än öl. Mycket god och läskande.


Eftermiddagen spenderade vi på Santana Row, en flådig shoppinggata bland palmer och utecaféer. Miljön är som tagen ur bästa turistbroschyr. Ibland får man nypa sig i armen och påminna sig om att vi faktiskt bor i denna miljö som är så fantastisk på många sätt.


Bebis är lånad för att göra ett gott intryck på förbipasserande... Skoja bara. Avlastade tvillingmamman lite :)  Och full koncentration råder när jag ska multi-taska. Det är ju unge i ena handen, kafferörande i andra o sedan bli fotad uppå det, inte nådigt när det handlar om mina skills för att multi-taska.

1 kommentar:

  1. Vad mysigt ni har det där bort!! Vilket fint kort på dig å Bebben!! Saknar dig älskade vän!! // Nasse

    SvaraRadera